Menu
SUGGESTIEMENU – 12/4 TOT 09/6
“MALDERSE ASPERGES OP Z’N VLAAMS”
eitje – hoeveboter – peterselie
Of
“MALDERSE ASPERGES”
gerookte zalm – mousseline
Of
“CARPACCIO VAN SINT-JACOBSVRUCHTEN”
gerookte paling – granaatappel – brioche
“ASPERGEVELOUTÉ”
“GEBAKKEN ROODBAARS”
courgette – boontjes – trostomaat – puree
Of
“LAMSFILET”
groene asperges – erwtjes – wortel – jus van tijm
Of
“ZOETE PUNTPAPRIKA”
feta – koriander
“FERTINEL VANILLEIJS”
Belgische aardbeien
Of
“CHEESECAKE”
passievrucht – mango
Menu 3G: € 58,00
Menu 4G: € 64,00
SUGGESTIEMENU – 18/6-5/9
“VITELLO TONNATO”
Of
“GAMBA’S À LA PLANCHA”
knoflook – ricard
Of
“BURRATA”
coeur de boeuf – basilicumolie
“DIAMANTHAAS”
fris slaatje – pepersaus – kroketjes
Of
“PALING IN ‘T GROEN”
Of
“GEBAKKEN ZEEBAARS”
gewokte groentjes – puree
Of
“ZOETE PUNTPAPRIKA”
feta – koriander
“AARDBEI”
merengue – witte chocoladeijs – munt
Menu 3G: € 58,00