A la carte
Voorgerechten
SCAMPI (5)
lookboter - lookroom - curryroom - provençale - diabolique
KLEIN WARM VISSERSBORD
witte wijnsaus, volgens seizoen
CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
parmezaan, notensla
BURRATA
gegrilde aubergine - parmaham - pesto
GARNAALKROKETTEN
KAASKROKETTEN
DUO KAAS-GARNAALKROKETTEN
TOMATENSOEP
KLEINE STEAK TARTAAR
Vleesgerechten
RIB EYE
6 weken dry-aged holstein - Nederlandse melkkoe, sterk geaderd
LAMSKROON
warme seizoensgroenten - kruidenboter
CÔTE À L’OS (1kg)
gegrild Belgisch witblauw - mals & sappig
FILET PURE (180gr.)
het fijnste, mals stukje van witblauw
BROCHET (300gr.)
assortiment varkens- & rundsvlees
STEAK (220gr.)
de klassieker
En ook nog ...
VOL AU VENT
seizoensslaatje - frietjes
SPARERIBS (1 lat / 1,5 lat)
varkensribbetjes met kruidenboter of provençaalse saus en frietjes
STEAK TARTAAR
handgesneden witblauw met frietjes
RISOTTO
seizoensgroenten - feta
BLACK ABERDEEN BURGER
pickles - pancetta - frietjes
STOOFVLEES
kwak - witloofslaatje - frietjes
Kids
KINDERSTEAK MET SAUS EN GROENTJES
KONINGINNENHAPJE
STOOFVLEES
KIPFILET MET APPELMOES
BALLETJES IN TOMATENSAUS
HUISBEREIDE FISH-STICKS MET SALADE
RIBBETJES
KLEUTERSPAGHETTI
KLEINE SPAGHETTI
DESSERTEN
SUGGESTIEDESSERT
zie menu
MOELLEUX VAN BELGISCHE CHOCOLADE
TIRAMISU
koffie & speculoos
SABAYON
vanille ijs
ROOMIJS
warme chocolade of advokaat
CHOCOLADEMOUSSE
CRÈME BRÛLÉE
DUO VAN SORBET
passievrucht & framboos
KINDERIJSJE
vanille, aardbei of chocolade
1 of 2 bolletjes
Al onze desserten zijn huisgemaakt.
Pannenkoeken
(Enkel op zaterdag en zondag tussen 15u en 17u30)
SUIKER OF CONFITUUR
IJS & WARME CHOCOLADESAUS VAN CALLEBAUT