Feest
Feestformule
MENU ALL IN
Gastronomisch menu - glas cava met hapjes – water op tafel –
geserveerde wijn wit en rood – frisdrankje - biertje - koffie naar keuze met versnaperingen
3 gangen: € 85.00/pp
4 gangen: € 95.00/pp
Uitgebreid aperitief: suppl. € 12.00/pp
Uitgebreid aperitief met Champagne: suppl. € 22.00/pp
Communiemenu '23
" Malderse asperges "
gerookte zalm - mousseline
of
" Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten "
gerookte paling - granaatappel - brioche
of
"Garnaalkroketjes"
“aspergevelouté ”
“ Gebakken Roodbaars ”
courgette - boontjes - trostomaat - puree
of
“ Lamsfilet ”
groene asperges - erwtjes - wortel - jus van tijm
of
"Zoete puntpaprika" (veggie)
couscous - feta
“ Fertinel vanilleijs ”
Belgische aardbeien
of
" Cheesecake "
passievrucht - mango
of
"Feesttaart / ijslam" (suppl. €3/pp)
Menu 4G All in: €95/pp
(all in = incl apero met hapjes, wijnen waters, frisdrankje, biertje eventueel,
t.e.m.koffie met versnaperingen)
Feest- en groepsvoorwaarden
Feestmenu’s zijn mogelijk vanaf 10 personen en op voorhand te bespreken.
Bij de prijzen zijn dienst, BTW en zaalhuur inbegrepen.
Betaalmogelijkheden: Cash - BC - VISA - Mastercard
Voor afwezigen voor zowel feesten of groepen (die niet minstens 24u op voorhand afmelden) wordt € 25,00/pp aangerekend.
Het Karhuis is mogelijk voor groepen van 20 tot 28 personen. Indien het uiteindelijke aantal onder de 20 zakt, kan het zijn dat een andere locatie voorzien wordt.
Onze prijzen “all in” zijn berekend op een “normaal familiaal verbruik”.
Andere voorstellen/suggesties zijn steeds bespreekbaar.