Feest
Feestformule
MENU ALL IN
Gastronomisch menu - glas cava met hapjes – water op tafel –
geserveerde wijn wit en rood – frisdrankje - biertje - koffie naar keuze met versnaperingen
3 gangen: € 79.00/pp
4 gangen: € 89.00/pp
Uitgebreid aperitief: suppl. € 12.00/pp
Wenst u graag uitgebreid aperitief met Champagne?: suppl. € 22.00/pp
Communiemenu '22
“ Malderse asperges op z'n Vlaams ”
hoeve-ei - peterselie - gezouten boter
of
" Malderse asperges "
gerookte zalm - mousseline
of
" Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten "
gerookte paling - granaatappel - brioche
“ Venkelsoep ”
croutons - dille
“ Lamsfilet ”
groene asperges - erwtjes - wortel - jus van tijm
of
“ Roodbaars ”
risotto - boschampignons - bloemkool
of
" Taglia met halloumi " (veggie)
tomaat - look - bladpeterselie
“ Fertinel vanilleijs ”
Belgische aardbeien
of
" Cheesecake "
passievrucht - mango
of
"Feesttaart / ijslam"
MENU ALL IN: € 89.00/p.p.
Feest voorwaarden
Feestmenu’s zijn mogelijk vanaf 10 personen en op voorhand te bespreken.
Bij de prijzen zijn dienst, BTW en zaalhuur inbegrepen.
Betaalmogelijkheden: Cash - BC - VISA - Mastercard
Voor afwezigen (die niet minstens 24u op voorhand afmelden)
wordt € 20,00/pp aangerekend.
Het Karhuis is mogelijk voor groepen van 20 tot 28 personen. Indien het uiteindelijke aantal onder de 20 zakt, kan het zijn dat een andere locatie voorzien wordt.
Onze prijzen “all in” zijn berekend op een “normaal familiaal verbruik”.
Andere voorstellen/suggesties zijn steeds bespreekbaar.