Menu
SUGGESTIEMENU – 15/11-29/12
“WILDPATÉ”
kramiek – Ardeense confituur
Of
“GEBAKKEN ZEEBAARS”
witloofslaatje – jus van schaaldieren
Of
“KAASKROKETJES”
“KNOLSELDERSOEP”
gedroogd spek
“HERT”
crème van pastinaak – boschampignons – witloof – appeltje veenbessen – poivrade – kroketjes
Of
“GEBAKKEN DORADE”
fregola pasta – tomaat – basilicum
Of
“RISOTTO”
boschampignons – Lotus wortel
“TARTE TATIN”
gegrilde amandel – vanille
Menu 3G: € 59,00
Menu 4G: € 65,00
SUGGESTIEMENU – 3/01-6/02
“DUIF”
crème van butternut – duxelles – jus van duif
Of
“GEROOKTE EENDENBORST”
sinaas à vif – rucola
Of
“DUO KAAS- & GARNAALKROKET”
“PASTINAAKSOEP”
“HAZENRUG HARLEKIJN”
crème van knolselder – spruitjes – spekjes – veenbessen – kroketjes
Of
“GEBAKKEN ROODBAARS”
zuiderse puree – venkel – witte wijnsaus
Of
“RISOTTO”
boschampignons – Lotus wortel
“CRÉMEUX VAN CHOCOLADE”
orange – karamel ijs
Menu 3G: € 59,00
Menu 4G: € 65,00
SUGGESTIEMENU – 7/02-6/03
“MAKREEL”
gerookte paling – mierikswortel – rode biet
Of
“REUZE GAMBA”
risotto – boschampignons – jus van schaaldieren
Of
“DUO KAAS- & GARNAALKROKET”
“PAPRIKASOEPJE”
groene olie
“HOLSTEIN ENTRECÔTE”
crème van zandwortel – zoete ui – gewokte groenten – kroketjes – pepersaus
Of
“OP VEL GEBAKKEN SKREI”
kruidenkorst – bisque – paksoi – pommes duchesse
Of
RISOTTO
boschampignons – Lotus wortel
“CUBERDONS”
sorbet van yuzu – quenelle van mascarpone
Menu 3G: € 59,00
Menu 4G: € 65,00