Menu
SUGGESTIEMENU – 18/6-5/9
“VITELLO TONNATO”
Of
“GAMBA’S À LA PLANCHA”
knoflook – ricard
Of
“BURRATA”
coeur de boeuf – basilicumolie
“DIAMANTHAAS”
gewokte groentjes – pepersaus – kroketjes
Of
“GEBAKKEN ZEEBAARS”
gewokte groentjes – puree
Of
“ZOETE PUNTPAPRIKA”
feta – koriander
“AARDBEI”
merengue – witte chocoladeijs – munt
Menu 3G: € 58,00
![](https://depoortvancyriel.be/wp-content/uploads/2023/12/filled-snowdrops-4910257_640.jpeg)
![De-Poort-van-Cyriel-15](https://depoortvancyriel.be/wp-content/uploads/2016/03/De-Poort-van-Cyriel-15.jpg)
SUGGESTIEMENU – 6/9-10/10
“GRAVAD LAX”
zure room – radijs – avocado – guacamole
Of
“TRAAG GEGAARD BUIKSPEK”
bulgur – hoisin – lotus wortel
“GEBAKKEN LOTTE”
schaaldieren mousseline – lente ui – zeekraal – pommes fondant
Of
“OCEAN BEEF” (Nieuw-Zeeland)
fris slaatje – honing dressing – blackwellsaus
“CITROENTAARTJE”
verse merengue
Menu 3G: € 58,00