Menu
SUGGESTIEMENU – 4/1-10/2
“ Ceviche van Coquilles”
Limoen – gerookte paling – gel rode biet
of
“Varkenswangkroketje”
espuma van wortel
of
” Scampi diabolique ”
“ Venkelvelouté ”
“ Hazenrug Harlekijn ”
knolselder – spruitjes – spekjes – veenbessen – gratin
of
” Lamskroon ”
warme seizoensgroenten – kruidenboter – kroketten
of
“ Zeebaars op vel gebakken ”
zeekraal – spinazie – risotto
of
“Zoete puntpaprika”
quinoa – feta – koriander
“ Fondant van chocolade ”
zoute karamel – appelsien – pinda
MENU 3G: € 55.00
MENU 4G: € 61.00

SUGGESTIEMENU – 10/2-24/3
” Gamba’s à la plancha ”
venkel – Ricard – look
of
” Noorse zalm Gravad Lax ”
yoghurt – komkommer – dille – rogge
of
” Duo van kaas- & garnaalkroket “
“ Paprikasoepje ”
basilicumolie
“ Châteaubriand ”
zandwortel – rode ui – waterkers – kroketjes
of
” Skrei op vel gebakken ”
paksoi – zeekraal – trostomaat – zuiderse mousseline
“ Liefdevol dessertje van Gentse cuberdons ”
MENU 3G: € 55.00
MENU 4G: € 61.00
VALENTIJNSMENU
AMUSE
Humus – pompoen met cracker
Kroketje van everzwijn
Tempura van Nobashi-wasabi
” Gamba’s à la plancha ”
venkel – Ricard – look
of
” Noorse zalm Gravad Lax ”
yoghurt – komkommer – dille – rogge
of
” Duo van kaas- & garnaalkroket “
“ Paprikasoepje ”
basilicumolie
“ Châteaubriand ”
zandwortel – rode ui – waterkers – kroketjes
of
” Skrei op vel gebakken ”
paksoi – zeekraal – trostomaat – zuiderse mousseline
“ Liefdevol dessertje van Gentse cuberdons ”
MENU 3G: € 55.00
MENU 4G: € 61.00
