Menu

SUGGESTIEMENU – 18/04-29/05
“MALDERSE ASPERGES OP Z’N VLAAMS”
eitje – hoeveboter – peterselie
Of
“MALDERSE ASPERGES”
gerookte zalm – mousseline
Of
“CARPACCIO VAN SINT-JACOBSVRUCHTEN”
gerookte paling – granaatappel – brioche
“ASPERGEVELOUTÉ”
“GEBAKKEN ROODBAARS”
courgette – boontjes – trostomaat – puree
Of
“LAMSFILET”
groene asperges – erwtjes – wortel – jus van tijm
Of
“VEGETARISCHE WOK MET NOEDELS”
kokosmelk – rode curry
“FERTINEL VANILLEIJS”
Belgische aardbeien
Of
“CHEESECAKE”
passievrucht – mango
Menu 3G: € 62,00
Menu 4G: € 68,00
SUGGESTIEMENU – 30/05-31/07
“GRAVAD LAX”
crumble van walnoten – mierikswortel – kimchi
Of
“CARPACCIO VAN GEROOKTE GELDERSE LENDE”
rucola – kappertjes – parmezaan
Of
“GARNAALKROKET”
“VARKENSKROON”
crème van bloemkool – spitskool – champignonsaus – kroketjes
Of
“GEBAKKEN DORADE ROYALE”
venkel – spinazie – zuiderse saus – puree
Of
“ZOETE PUNTPAPRIKA”
quinoa – feta – koriander
“CITROENTAARTJE”
merengue – limoncello sorbet
Menu 3G: € 62,00
