Menu
SUGGESTIEMENU – 6/9-10/10
“GRAVAD LAX”
zure room – radijs – avocado – guacamole
Of
“TRAAG GEGAARD BUIKSPEK”
bulgur – hoisin – lotus wortel
Of
“DUO KAAS- & GARNAALKROKET”
“PASTINAAKSOEP”
croutons – gedroogde pancetta
“GEBAKKEN LOTTE”
schaaldieren mousseline – lente ui – zeekraal – pommes fondant
Of
“OCEAN BEEF” (Nieuw-Zeeland)
crème van jonge wortel – wokgroentjes – blackwellsaus – frietjes
Of
ZOETE PUNTPAPRIKA
burrata – oregano
“CITROENTAARTJE”
verse merengue
Menu 3G: € 59,00
Menu 4G: € 69,00
SUGGESTIEMENU – 11/10-15/11
“GEBAKKEN COQUILLES”
crème van bloemkool – erwtjes – wasabi mayo
Of
“GEGRILDE ZALM”
parelcouscous – komkommer – sushi azijn
Of
“DUO KAAS- & GARNAALKROKET”
“POMPOENVELOUTÉ”
croutons
“FAZANT”
crème van zoete aardappel – shiitake – appeltje veenbessen – champignonsaus – kroketjes
Of
“GEBAKKEN KABELJAUW”
prei – choronsaus – puree
Of
“RISOTTO”
boschampignons – Lotus wortel
“PEER”
amandel – karamel – pistache
Menu 3G: € 59,00
Menu 4G: € 65,00
SUGGESTIEMENU – 15/11-3/01
“WILDPATÉ”
kramiek – Ardeense confituur
Of
“GEBAKKEN ZEEBAARS”
witloofslaatje – jus van schaaldieren
“KNOLSDELDERSOEP”
gedroogd spek
“HERT”
crème van pastinaak – boschampignons – witloof – appeltje veenbessen – poivrade – kroketjes
Of
“GEBAKKEN DORADE”
fregola pasta – tomaat – basilicum
“TARTE TATIN”
gegrilde amandel – vanille
Menu 3G: € 59,00
Menu 4G: € 69,00