Menu
SUGGESTIEMENU – 1/9-12/10
“GEROOKTE MAKREEL”
tartaar van tomaat – quinoa – Granny Smith
Of
“WAGYU KROKETJE”
tuinkers – mosterd/honingdressing – gepaneerde ui
Of
“BURRATA”
tomatenslaatje – rucola – komkommer
“IBERICO VARKENSKROON”
crème van bloemkool – wokgroenten – champignonsaus – kroketjes
Of
“GEBAKKEN LOTTE”
spinazie – venkel – pommes duchesses – choronsaus
Of
“TAGLIATELLE MET HALLOUMI” (veggie)
look – gewokte groentjes – bladpeterselie
“ABRIKOOS-NECTARINE”
panna cotta – munt
Of
“AMBACHTELIJK VANILLE IJS”
warme verse chocolade Callebaut
MENU 3G: € 55,00


SUGGESTIEMENU – 13/10 TOT 23/11
“WILDPATÉ”
kramiek – Ardeense confituur
Of
“GEBAKKEN ZEEBAARS”
witloof slaatje – jus van schaaldieren
Of
“CARPACCIO VAN RODE BIET”
feta – rucola – basilicumolie
“POMPOEN-WORTELVELOUTÉ”
“HERT”
boschampignons – pastinaak – spruitjes – kroketjes
Of
“KABELJAUW OP VEL GEBAKKEN”
prei – choronsaus – puree
Of
“VEGETARISCHE RISOTTO”
boschampignons – crème van pastinaak – lotus peer
“DESSERT VAN PEER”
kaneel – Amaretto – granola
Menu 3G: € 56,00
Menu 4G: € 62,00