Menu
SUGGESTIEMENU – 11/10-15/11
“GEBAKKEN COQUILLES”
crème van bloemkool – erwtjes – wasabi mayo
Of
“GEGRILDE ZALM”
parelcouscous – komkommer – sushi azijn
Of
“DUO KAAS- & GARNAALKROKET”
“POMPOENVELOUTÉ”
croutons
“FAZANT”
crème van zoete aardappel – shiitake – appeltje veenbessen – champignonsaus – kroketjes
Of
“GEBAKKEN KABELJAUW”
prei – choronsaus – puree
Of
“RISOTTO”
boschampignons – Lotus wortel
“PEER”
amandel – karamel – pistache
Menu 3G: € 59,00
Menu 4G: € 65,00
SUGGESTIEMENU – 15/11-3/01
“WILDPATÉ”
kramiek – Ardeense confituur
Of
“GEBAKKEN ZEEBAARS”
witloofslaatje – jus van schaaldieren
Of
“KAASKROKETJES”
“KNOLSDELDERSOEP”
gedroogd spek
“HERT”
crème van pastinaak – boschampignons – witloof – appeltje veenbessen – poivrade – kroketjes
Of
“GEBAKKEN DORADE”
fregola pasta – tomaat – basilicum
Of
“ZOETE PUNTPAPRIKA”
burrata – oregano
“TARTE TATIN”
gegrilde amandel – vanille
Menu 3G: € 59,00
Menu 4G: € 65,00