Menu
SUGGESTIEMENU – 28/11-8/01
“WILDPATE”
uienconfituur – kramiek
Of
“DUIF”
crème van butternut – duxelle – jus van duif
Of
“DUO KAAS- & GARNAALKROKET”

“KNOLSELDERSOEP”
gedroogde pancetta

“HERT”
crème van pastinaak – boschampignons – witloof –
appeltje veenbessen – poivrade – kroketjes
Of
“GEBAKKEN DORADE”
tomaat – basilicum – puree
Of
“FREGOLA SARDA”
halloumi – gewokte groentjes – tomaat

“TARTE TATIN”
gegrilde amandel – vanille

Menu 3G: € 64,00
Menu 4G: € 72,00
SUGGESTIEMENU – 9/01-11/02
“GEBAKKEN ZEEBAARS”
witloofslaatje – jus van garnaalkoppen
Of
“PASTRAMI”
gepekelde groenten
Of
“DUO KAAS- & GARNAALKROKET”

“PASTINAAKSOEP”
croutons

“HAZENRUG HARLEKIJN”
crème van knolselder – spruitjes – spekjes – veenbessen – gratin
Of
“GEBAKKEN HEEKFILET”
savooikool – puree – graanmosterd
Of
“FREGOLA SARDA”
heldere bouillon – halloumi

“CREMEUX VAN CHOCOLADE”
orange – karamel ijs

Menu 3G: € 64,00
Menu 4G: € 72,00
SUGGESTIEMENU – 12/02-19/03
“GAMBA’S A LA PLANCHA”
venkel – knoflook – ricard
Of
“CARPACCIO VAN RODE BIET”
feta – basilicumolie – pijnboompitten
Of
“DUO KAAS- & GARNAALKROKET”

“GRAVAD LAX”
mierikswortel – komkommer – roggebrood

“GEGRILDE HOLSTEIN ENTRECÔTE”
crème van zandwortel – zoete ui – gewokte groenten – rösti – blackwellsaus
Of
“OP VEL GEBAKKEN SKREI”
crème van rode biet – spinazie – gnocchi – choronsaus
Of
“FREGOLA SARDA”
halloumi – gewokte groentjes – tomaat

“TIRAMISU”
rood fruit – Amaretto

Menu 3G: € 64,00
Menu 4G: € 72,00

